Vad kan man säga…

Ja vad kan man säga egentligen. Dagen har gått på, kan väl inte säga att den rullat på som vanligt, men nästan. Sorgen över Tintin är ju stor, såklart, och det tycker de andra pippisarna här hemma också så jag passade på att köpa en kruka mer persilja förut som lite tröst. Till mig blidde det dock Hulken isglass med Melon och Cola smak, Melon och krusbärs cider, bremhultsjuice och cashew nötter. Lite gott sådär på Lördagskvällen.

Nu vetta fan vad jag skall göra. Blir antagligen att jag kryper ner i sängen med datorn och glor på Andra avenyn. Mycket händelseik dag, och det tar musten ur än.

Jäkla Farbror blå som var tvungna att ta oss just idag, just DÅ! Det var inte den bästa tajmingen precis…

6 thoughts on “Vad kan man säga…

  1. De är där när man minst anar det.. Så himla typiskt!! Skickar stor kram, inte kul att förlora Tintin. Du får trösta med hur mycket Hulkenglass som helst. Kraaaaaaaaaaaam

  2. ja på ngt sätt ska det fixas, haha, hoppas min friösr kan annars får jag “ta” ngn annan, men d vill jag ju helst inte, då vet man aldrig hur de blir.

    trist de där me polisen o fågeln o allt :/ du som inte hade några pengar heller, hoppas killen har..:/,, hoppas allt e bra annars?

  3. Ja jädrarns otur ni hade och såklart jobbigt med Tintin. Sorg efter sina husdjur är alltid stor men som med allt annat så finner man en väg att gå vidare.

    Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *