>Varit hos veterinären, inget jag ville höra

Det var inte dem nyheterna jag ville ha, det värsta tänkbara… Spike’s knäskål har åkt ur led, Plus att hans korsband antagligen har gått av… Ni skulle hört hur han skrek när vetten drog i hans ben, det värsta jag någonsin hört. Han fick så ont/blev så rädd att han kissade på sig. Fy fan asså, detta gör så ont i “mamma”hjärtat. Hon fick in knäskålen, men den ploppade ut likafort igen.

Väntar nu på att Ortopedkirurgen skall ringa nu och ge mig en tid. Det blir operation…

Är så ledsen nu… precis haft en gråtattack… Är det nått som skrämmer mig så är det just sövningen, sååå många dvärghundar som har dött av det. Särskillt chihuahuor.

Kan inte ens tänka mig vad som skulle hända om han försvann ur mitt liv……….Han är ju min lilla prins!!

12 thoughts on “>Varit hos veterinären, inget jag ville höra

 1. aaaw, det gör ont i mitt hjärta när jag läser det du skrivit :( Jag som har en sån stor kärlek till djur. Hoppas verkligen att allt går som det ska nu.

 2. spike är en tuffing, jag tror säkerligen att han kommer klara det… förstås är det riskfyllt men veterinärerna gör så gott de kan! det är bara att få det gjort och hoppas på det bästa. man behöver inte måla fan på väggen förrän något illa händer. håller tummarna. puss till spike från mig och oskar!

 3. Nämen stackars lilla gubben då.

  Usch å stackars dig vännen.

  Det är aldrig lätt när det händer ens kära djur någonting.

  Jag hoppas verkligen att operationen ska gå toppen bra.

  Massa tankar och kramar till dig gumsan…

 4. Det är inte vanligt att hundar dör av sövning, tvärtom. Isåfall ska det vara om han har hjärtfel men det kollar vetrinären innan dom söver. Var inte orolig. Jag känner en chi som opererat knäskålen efter att han blev klämd i en dörr, han har inga problem att gå idag =))
  Försök att inte oroa dig för mycket, jag vet hur det känns att oroa sig så för sina hundar, kicker skrek också och kissade på sig en gång hos vetrinären, han hade fått en pinne i ögat =((
  Jag skrev till dig på chiforum.se också!
  kramar

 5. Usch, jag ryser, förstår att du blir ledsen! Måste vara helt fruktansvärt att se sitt älskade djur ha så ont. Massa styrkekramar till er!

 6. Förstår att du är rädd och att det är obehagligt men du ska se att det ordnar sig för din tuffe lille kille :) Håller tummarna för att allting går bra.

  Massa kramar!

 7. Usch, vet precis hur det känns. Så fruktansvärt jobbigt när något händer ens små vovvar. :( Hoppas att allt går bra och att du får hem din lille prins snart.

 8. Åh.. stackars lilla liiiten.. Usch vad hemskt! Vad bra att operationen verka gå bra.. men stackars liten.. gör så ont att höra om djur som lider.. usch.. Hur hände detta? Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *