Världen genom en lens

Idag begav jag mig in till stan för att köpa lite nödvändigt så som kaffe filter, grädde till dagens middag, t-shirt till mig och Oliver samt lite annat nödvändigt. Tog med mig min lensball in till stan gjorde jag också, fick den häromdagen och den är riktigt fräck faktiskt. Hittade några sovande änder framför Trinity minster som jag tyvärr väckte men de verkade inte allt för arga på mig i alla fall. Fotade även Luna genom denna lensball häromdagen, hon sov hon med men var ju denna gång tvungen att väcka henne så hon skulle titta upp på mig. Stackarn, mycket får hon utstå med mitt fotande hehe

Lyckades mig även på att göra ett nytt sett med glitter inne i gel’en härom dagen. Hur fint?! Och jag brukade lägga en half förmögenhet på naglar när jag bodde i Göteborg, alltså runt £50-£60 var 4:e vecka?! Galet ju! Men nu kan jag göra det hemma tack vare denna underbara produkt. Ännu roligare när man även blivit en rep för företaget nu också.

Nu börjar det bli dag att starta med middagen här hemma men först måste jag även visa min fiiiiina fiiiina FIIIINA mint-gröna scooter. Som jag älskar denna adult scooter! Och det är så kul att köra den med. Tar ner tiden med 1/3 när man skall in till stan också så inte dåligt det inte, och miljösmart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *