Vårt framtida miljövänliga tänk

Vi skall ju inte bo här i denna lägenhet för alltid, utan planen är ju att vi skall försöka oss på att hitta ett hus i framtiden. Jag vill att Oliver skall kunna ha en egen liten utsida att leka på på sommaren, och på vintern med för den delen. Och jag själv vill inget hellre än att kunna ha min egna lilla rabatt att plantera kryddor och grönsaker i. Japp, jag får väl medge att jag har en rätt så grön tumma och just nu har jag inget mer att plantera i än dessa små muggarna man kan köpa ifrån Wilko.

När det kommer till just huset så är jag rätt säker på att solceller är en sak jag verkligen vill ha på vårat hus. Och sedan är det även rätt vanligt med solceller här i England också har jag märkt, vilket såklart gillas riktigt mycket! Jag förstår inte varför inte alla som har möjlighet till att använda solceller faktiskt inte gör det? Jag menar, solenergi är så fruktansvärt bra och kan man producera sin egen el (samt värme för husen) så borde man göra det i min mening. Finns ingen anledning att inte göra det då det hjälper oss alla samt moder jord!

Vi skall börja kolla efter ett hus om ca ett år och oj som jag, eller vi rättare sagt längtar som bara den. Då vi precis skall teckna upp ett nytt kontrakt för ett år till i denna lägenheten så får det tyvärr bli lite väntetid med hus letandet. Men när vi väl gör det skall vi även kika på om det just går att få solceller på taket, kan man så SKALL man hjälpa till. Och lite grönt tänk har väl aldrig någon dött av.

  

One thought on “Vårt framtida miljövänliga tänk

  1. Hus är ju ibland till och med billigare än en fin nyrenoverad lägenhet i många delar av uk. Jag och Jamie hyrde hus med några vänner, billigare per person än varsitt rum i stor lägenhet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *