Vila i fred min söta lilla vän…

Märkte igår att det var något som inte stod rätt till när jag kollade mot Miller’s bur. Men eftersom Jonas inte var hemma igår så ville jag inte kolla ifall att det var det jag misstänkte. Idag när Jonas kommit hem kollade jag i buren, och det var som jag trodde, lilla Miller hade somnat in. :( Det är det värsta med att ha djur, nångång under ens egen livstid försvinner de, men det är så det är. Man får glädjas med dem under den tid de finns med oss helt enkelt. Miller köpte jag precis innan jag och Jonas träffades. Hon döptes efter mitt favoritöl, ja Miller. :) Och om det inte syns på bilden så är hon en sibirisk dvärghamster (även kallad rysk vintervit, eller minns jag helt fel nu?) Hur som helst. sötast i världen var hon. Rip Miller.

11 thoughts on “Vila i fred min söta lilla vän…

 1. Dets stämmer att alla fick en lott var. Saken är den att jag har så mkt utlottningar & det är alltid helt nya saker man vinner. Det kostar ju en hel del (har inte varit en enda vinst under 200 kr) så därför brukar jag säga, för få chansen att vinna så tar man en lott & kommenterar allt vad man orkar. Hoppas att du förstår min förklaring. :smile:

  Tråkigt med din söta hamster, aldrig roligt när ens små söta husdjur går bort! :cry:

  Ha en bra dag, kram

 2. Åh! Inte visste jag att du hade en sån liten lurvenpajsare därhemma också. Det är alltid jobbigt när de dör, det blir så tomt. Största kramen!! /Anna

 3. Tråkigt att höra gumman! :sad: :shock:
  Nästa djur får bli en såndär sköldpadda som lever typ i 100 år, då behöver du ju inte oroa dig för att du skall överleva den liksom, hehe :smile:

  Ring nån kväll!!
  Pöss!

 4. usch vad tråkigt & läsa. Var precis inne på en annan väns blogg & detsamma hade hänt en hund som stod henne mycket nära. Så hemskt & det var ju inte länge sen min Eddie fick somna in.

  Tänker på dig gullan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *