.:Vilken blev det nu då?:.

Det blev inte någon av dem som blev omtalade i mitt parfym inlägg. Istället blev det Paris parfym. Blev så stressat alltihop idag så jag tog i stort sett den första som luktade gott. Kollade på escada parfymerna, men nån sunset heat fanns det inte. Jaja jag är iallafall nöjd med parfymen jag fick. Dock var den bara på 50ml så pappa och jag ska iväg nån mer dag och parfymshoppa. Sen köpte han lite andra saker till mig också, ett par gummistövlar, ett 2månaders pass till WoW, en bronzepuderborste och pengar till mat. Much needed, all of it! Så jag är så nöjd så nöjd. Inte Jonas dock då jag tvingade med honom, japp, jag säger och ha lyssnar. Det är så det ska vara ;-)

lägg märke till mitt inplåstrade skadade slice:ade lillfinger :cursing:

Much needed brush

Nu jävlar ska här hoppas i vattenpölar och gå i lera!

14 thoughts on “.:Vilken blev det nu då?:.

  1. Ja, jag vill verkligen lära mig det :) Tack =) Mm, paris hilton parymen är så god =) Grymt coola gummistövlar, såna vill jag också ha! Kram :)

  2. Kul att du fick shoppat lite skoj. Sunset heat tog nog slut för längesen eftersom det är limited edition :) god är den och jag har fortfarande halva flaskan kvar. :D Paris hilton parfymen du köpte luktar ju såååå gott. Kommer nog köpa en sån själv någon gång.

  3. hehe.. japp, vi säger, de lyder.. =) fan vad bra och självklart snygga grejer du köpt.. eller ja, fått.. =) bra att du fick lite mer då han “stood you up” häromdagen.. =) jag vill också ha gummistövlar.. näh, nu måste jag jobba, krya på dig i fingret nu.. =)

  4. Vilka härliga gummistövlar =) SVAR: Den vita skrivboken vet jag inte vad den gick på men 70 spänn tror jag… hahaha usch svindyrt men jag hade 25% rabatt där så det blev lite billigare iaf ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *