>Vilken lättnad!

Ringde djursjukhuset för ett tag sen och fick då reda på att Spike vart klar med operationen och att allt gått bra. Fy fan va skönt säger jag bara!!! Vilken underbar lättnad!!! Hon jag pratade med sa att kirurgen skulle ringa lite senare för att berätta hur allt gick. (har inte ringt än) och att vi eventuellt kunde hämta hem honom nu efter 18.00 nån gång. Han skulle bara få lite smärtlindrande nu vid 6-tiden först.

Vill bara hämta hem min lilla kille nu! Mitt lilla hjärta!

——————————–Turbotrollets Tävling——————————–

Jo just det! Måste ju skriva om en tävling som Turbotrollet håller i! Man kan vinna en goodieBag med en massa småplock, tjejigt småplock till och med. Det enda man behöver göra är att skriva nån rad i sin blogg om denna tävling, länka till Turbotrollet och sen skriva en kommerntar i hennes inlägg så att hon vet att man är med i tävlingen och sen hålla tummarna på att man vinner. :) Lätt som en plätt!

7 thoughts on “>Vilken lättnad!

  1. Hoppas operationen gick vägen och att lille spike mår bra.. det är förjävligt när ens djur lider, de är ju ens barn..

  2. Vad skönt att det gick bra med operationen!
    (jag är inte ens så förtjust i julen, så är överlycklig över att få vara utomlands igen då den firas här hemma…men familjen ja, den kunde kanske varit med!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *