Vill ni veta varför?

Vill ni veta varför jag inte uppdaterar så mycket nu? För att jag är sååå inriktad på att jag skall göra det när jag fått min kamera. Känns inte lika kul att fota med kompaktkameran nu när jag vet att jag snart har en systemkamera i mina händer. Förbered er på en massa olika bilder sen säger jag bara.

Idag har Magdas scrapfeber, alltså en massa olika utmaningar som man bara har tills imorgon vid midnatt att göra. Sen lottas det ut priser också vilket inte är helt fel :) Får nog sätta igång strax om jag skall hinna få gjort några av deras utmaningar. Men först blir det att väcka killen och ut med doggisarna!

Ps: lägger upp några av mina senate LO’s här sen. (skall ändå skicka in dom till scrapinspiration så jag fixar det samtidigt.)

4 thoughts on “Vill ni veta varför?

  1. Klart vi tittar in ändå! Det är så kul att se vem som döljer sig bakom ett nick! Och här var det en hundälskande Göteborgare! Härligt! Lycka till med scrappandet i helgen, det ska bli kul att se vad du skapar. Och så spännande att få digitalkamera, förstår att du längtar!
    /Annika W

  2. Förstår att det inte känns så kul när du har en systemkamera på G, jag är likadan själv… har tänkt köpa en ganska snart :) Ska bli kul att se vad du hittar på till scrapfebern, och dina andra LO:s också :)

  3. Vad kul med systemkamera, förstår att du längtar. Jag köpte en förra året och ångrar mig inte en sekund. Vad kul att du vill vara med i magdas scrapfeber, ser fram emot att se vad du hittar på för fint. Stopptiden är kl 24 söndag :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *