We found a gem here on the dock!

Igår var vi på Banks Harbour (pub) och firade Ryans mammas 60-års dag. Hela tjocka släkten var där och vartenda en av dem var hur goa som helst! Har bara träffat Ryans två bröder en gång tidigare och det var bara i förbifarten vid 2011, så denna gången fick jag i alla fall chansen att kunna prata med dem i några timmar. Roligast var förstås att få se dem tillsammans med Oliver, hans uncles ju, och de föll för honom som en fura vilket såklart är förståeligt hehe. Vi kom till Banks Harbour runt 14.00 och åkte inte hem förens vid 20.00 med en taxi skulle jag tro. Med vingliga ben kan jag väl erkänna, det blev nämligen en del öl och cider då varenda en av familjens närmaste skulle köpa nya till en hela tiden. Väldigt Engelskt det att här skall man ta en round och nästa får någon annan ta, och som jag sa var det packat med all nära släkt så det blev en jekla massa rounds där.

Idag när vi vaknade mådde jag fantastisk, Ryan kan jag inte säga desamma om tyvärr. Men vi lyckades såklart ta oss ut på en promenad. Det var för vackert ute för att avstå, himlen var knallblå och inte ett enda moln syntes till. Fjärilar, humlor och bin överallt, så nu är det utan tvekan vår här i Hull i alla fall. Igår när vi satte oss i taxin till att åka till födelsedagsfirandet så såg vi också att det fanns ett jättestort (eller det är 4st ihop) körsbärsträd i full blom, precis på andra sidan vägen där vi bor i parken. Så det var givet att vi skulle dit och kika, och givetvis hade jag med en fulladdad kamera. Jeklar vad vackert det är, och det är nog det största körsbärsträd jag någonsin sett med för den delen. Gigantiskt!

Nu blir det att starta med dagens middag. Sojamarinerad lax med sesambroccoli. Tror det kan bli en höjdare faktiskt. I’ll let you know ;)

cherry1
cherry2
cherry3
ollycherry4

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *