What a gorgeous smelling present!

För några veckor sedan var det min födelsedag och en av de finaste presenterna jag fick var en essential oil duiffuser från Ryan och Oliver. Jag älskar ju eteriska oljor och tror helt klart på att vissa dofter kan få en att känna på olika vis. Lavendel på kvällarna när man vill slappna av och göra sig redo för sängen och söt apelsin, citron och mandarin på mornarna när man går upp för att göra sig i ordning piggar ju upp en som bara den. Den bästa oljan hittills har varit eukalyptus dock, den hjälper faktiskt mot mildare migrän samt huvudvärk. Ett riktigt mirakel i min bok särskillt nu när min huvudvärk har varit värre än någonsin!

Dock när jag fick denna diffuser så hade Ryan även köpt ett set med 18st olika småflaskor med essential oils från amazon, tyvärr gav de knappt någon doft alls så de fick åka tillbaka till där de kom ifrån. Helt utöver detta så måste jag säga att amazons kundportal är helt fantastisk. Detta set med essential oils hade jag alltså öppnat varenda flaska på och doftat, alla 18 stycken av dem hade alltså en bruten safety-cap. Men där var det inga problem med att skicka tillbaka dem alls. Amazon var istället väldigt ursäktande över detta och skickade ett mail med en blankett som vi skulle skriva ut och sätta på lådan med oljorna och sedan vara det bara att droppa av dem i vårat post kontor och swish så var det klart. Det kallar jag bra customer service!

istället fick jag någon dag senare välja några dofter från en etsy shop och då fick det som sagt var bli några avslappnande, uppiggande samt huvudvärksdämpande oljor som fick komma hem till oss. Har på denna diffuser nu nästan hela dagen och oljorna byts ut efter vad jag känner behövs för stunden. Som nu, har precis kastat in en tvätt med handdukar, och i diffusern är det just nu en olja som heter clean cotton. Så hela lägenheten doftar av ren tvätt. Luktar ljuvligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *