What the hell…

…am i doing up now?! Jo det kan jag tala om…Jag har alltså vaknat 4 jäkla gånger inatt av fulla ungjävlar som inte kan hålla volymen nere och visa respekt till dem som kanske sover… När det var några vid 05.30 tiden som gapade och höll på kunde jag fan inte somna om. Jag har alltså varit vaken sen halv jäkla 6. *sur!* Nu är jag på min andra kopp kaffe, och ett avsnitt av californication är på. Dags att vakna till liv alltså. Så fort det blir ljust ute är det promenad med doggsen som gäller….

3 thoughts on “What the hell…

  1. Jo, visst är det lite frestande när alla polare har börjat spela Wrath of the Lich King… Skulle sambon föreslå att vi skulle börja igen skulle jag nog ha svårt att säga nej… Men… Vårt förhållande, vårt hem… Allting är så mycket bättre utan, så jag hoppas att han inte vill börja igen :)

  2. Ja fy! Jag är så less på dem!! De började kasta smällare efter varandra också, jädra sketungar. Hade jättesvårt att somna om igen också.. men lyckades av ren utmattning till slut. *s* Téa undrade också vad som pågick.. SUCK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *