Wazzzup Gangsta!

Idag blev det jakt efter en säng, hittade ingen. MEN jag fick mitt Bonzai träd, jätte sött!:heart: Under kvällen idag så har jag gjort ungefär åtta matte diagnoser, plus gjort en hel del tal i boken. Ögonen riktigt svider, mattetal är farliga saker ser ni! När jag väl var klar med allt det tråkiga så hade jag en hysteriskt rolig stund på MSN med Carola. Fy fan vad jag garvade, fick tårar i ögonen av alla sjuka grejer som sas och gjordes. En sak är säker iallafall, We’re the thug chicks! *bildbevis finnes här nedanför* Fy fan gumman, Du är underbar och får mig alltid att skina upp som en sol.:cheer: Kram på dig Carola!

Och guess what! På Onsdag ska jag på Date. Han heter Jonas och är en helt underbart söt och charmig kille (iallafall det jag fått reda på fram tills idag). And guess again…Jag mötte honom via SprayDate(i know,lite små weird!), eller rättare sagt han tog kontakt med mig. Skadar ju inte att testa spraydate och det har kanske gett en bra utdelning, Vem vet. Det lilla vi har pratat med varann har varit väldigt bra, vi är jäkligt lika. Imon ska jag fixa naglarna hos Evelina på Tisdag blir det frisören och på onsdag date. Lovely! Jag längtar till allt!:happy:

4 thoughts on “Wazzzup Gangsta!

  1. Naaw du är underbar du med ;) Du vände en totaltrist dag till en hysteriskt solig dag, tack för det gumman :sqheart: Hell yes we are the thugchicks :grin:
    Du kommer vara så fin så när du skall på date med Jonas *håller tummarna* Annars har du ju alltid Ronny duvet *nä jag leker inte matchmaker* :happy:

    Ett sista tips innan jag skall brottas med kudden! Släng inte omkring med håret när du nyss satt på läppglans…kan bli kladdigt :grin: bara så du vet *fniss*

    Kram & snusk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *