York i mitt hjärta

Kikade igenom min externa hårddisk nyss och kom över lite bilder ifrån när vi var i York. Det var när min mamma var och hälsade på mig då jag bodde i Hull (East Yorkshire) med Ryan. York, den staden saknar jag så mycket att jag måste tillbaka ditt snart.:cool: Vem vet, kanske flyttar tillbaka till England i framtiden och då skall vi bannemig kika efter hus i York området, det kommer jag inte backa med. Det är ju dock inte precis kända för att ha låga hyror där, men man kanske kan komma över något med lite tur. (Läs: En jävla massa tur!)

Nä, nu får jag sätta igång med middagen, spagetti och köttfärsås blir det idag. Till efterrätt blir det crêps med nutella och banan. Mmmm nom nom…

7 thoughts on “York i mitt hjärta

 1. Men usch ja, finns absolut inget värre en sprutor! Fyy vad jobbigt! :(
  Ja getingar ligger högt på min lista också!
  Jag blev stucken av dom så många gånger när jag var liten att jag tillslut blev allergisk! Hade så ont att jag knappt kunde röra mig! Usch så hemskt!
  Hur jag än gör så kommer de åt mig!
  En geting flög in i min sko en gång? Lixom hur vanligt är det! Hatar allt som har med vassa föremål att göra, eller saker som sticks usch!!

 2. Jag förstår saknaden, jag har en liknande relation till Seattle där jag bodde under ett år.

  George och jag träffades på MySpace av alla ställen, man ska inte underskatta de sociala medierna ;) Vi träffades två veckor innan mitt år i USA var över så jag åkte tillbaka tre månader senare och vi förlovade oss så jag känner till de snabba puckarna ;)

  Ja det är 99% engelska hemma hos oss trots att han har bott här i över tre år nu.

  Jag tycker det låter som en väldigt trevlig idé att träffas! Vi bor i Örgryte, var bor ni? En fika på stan hade kanske varit nåt? Jag mejlar dig mitt nummer.

  Kram

 3. Min gamla fina hemstad. Titta efter hus runt Holgate Road. De brukar inte vara så galet dyra och ändå OK jämfört med många av de stökigare delarna av stan (som folk inte tror finns i lilla York men det gör de). Är man van vid Hull – där bor en av min mans kusiner – så är det mesta i York nog ganska lugnt men undantag finns . :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *