.:Gaming hunden:.

Idag har pengarna kommit, woho! Räkningar skall betalas in, mat skall handlas och smink mm skall shoppas. Skall antagligen kolla efter lite nya linnen på H&M och Gina också. Är i stort behov av nya kläder. Hur kul är det att ha exakt samma kläder hela tiden. Det är inte så att jag har lite kläder, bara det att jag tröttnat på det jag äger. Så nya linnen är ett måste för att få lite variation, och ett par nya leggings blir det också. Sen så ska jag kolla på MakeUp store efter en ny faoundation och nått puder. Får se vad jag hittar för kul, men jag åker nog inte föräns imon.

Satt och spelade lite WoW igår kväll och det tyckte inte Spike var en bra idé, han skulle ju vara med han också. Så said and done, han fick lira lite han också. Eller snarare sussa i mitt knä. Men han kikade lite ibland.

5 thoughts on “.:Gaming hunden:.

  1. Vet precis vad du menar, är i stort behov av nya kläder själv. Var ner på stan nyss men hittade inget som föll mig i smaken riktigt,så trist. Men så blir det ju jämt, har man inga pengar vill man köpa hela butikerna, och när man väl har pengar, ja då finns det ju inget ? ;)

  2. Känner också så, man tröttnar och tycker att man inte har ngt att ta på sig, fast garderoben är helt full! :P
    VIlken sötnos som vill ligga i mattes knä ;) Mina katter sitter mer än gärna i famnen när jag sitter och spelar, kanske lugnande på ngt sätt? :)
    Hur går det med epic mounten då? Fort? :D

    Btw, klickade på länken så du ska få en Daniela-låt till dig ;)
    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *