Var så trött igår så jag orkade inte uppdatera. Har haft fruktansvärt ont i magen hela förggår natt och hela dagen igår. Ätit nått galet? Inte vad jag kommer på. Jaja, får la leva med det.

Har precis ring sjukgymnasten och bokat en ny tid samt redovisat hur det gått med mitt rutinschema. Hon var nöjd, så då är jag det samma. Undrar bara vad man ska göra nu klockan 09.00 på morgonen. Sätta på kaffe, hämta en gosig filt och sen sätta sig i soffan med den nya boken jag köpt. Harry Potter. Ja jag har fallit för potter hysterin. Lite sent dock så jag ska bara börja på bok numbero uno! Alla säger ju att dom är så jäkla bra så jag får la ge dem en chans iallafall. Funkar inte det så har jag min back up med Marian Keyes.

Senare idag blir det en tur till systemet där en flaska Moselland/Reisling skall inhandlas. Och enevtuellt kanske jag köper lite nya vinglas också. Dom jag har nu är way för små, gillar hellre rödvinsglasen även om man skall dricka vittvin i dom så jag får se hur jag gör med den saken senare. Nu=Kaffe!

13 thoughts on “

 1. Usch va jobbigt med magvärk. Kan jag få av kaffe så kanske är det så i ditt fall med?! Hur som – hoppas det går över snart!

  Harry Potter föll jag aldrig för trots at tjag plågade mig igenom alla böckerna :P hehe

  Trevlig helg på dig!!

 2. Jag har inte heller läst Harry Potter än…kanske borde göra det eftersom alla tycks ha gjort det så man följer med i konversationen haha
  Krya på dig!

 3. Är så jobbigt med magont, hoppas den kryar på sig, och dessutom så får du ha en trevlig helg! :) kramar

 4. Har inte läst någon Harry Potter än, men sett en eller två av filmerna iaf… Kanske man tar och läser dem någon dag, för alla verkar ju verkligen tycka att de är grymma! :)
  Nu blir det bg’s och heroics ;) Kramis

 5. Skönt att vakna så där tidigt ibland ändå ju :) själv vaknade jag vid 8.30 i morse, skulle inte gå upp förens vid 9.30 men var pigg ändå. Vilket iofs resulterade i att jag kom 40 min för tidigt till jobbet. haha men det behövdes så :) Kram på re gullan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *