>

Fan jag somnade vid 15.00 efter att jag varit hos sjukgymnasten, och vaknade nu för 20min sedan! Panik. Får skylla på att vi gjorde en avslappningsövning hos henne som gjorde att jag nästan somnade på britsen. Men hur ska jag somna ikväll nu då? Ja får la ta en lång härlig höstpomenad senare kväll, japp hösten är här nu. Iallafall på kvällarna när det känns riktigt uppfriskande att andas in den kalla kvälls/höst luften.

Angående intervjuerna igår så missade J den första, hittade inte placed där intervjun skulle vara (Gubben som skulle intervjua honom sa att det skulle vara svårt att hitta men om inte annat så skulle han leta upp honom runt den tiden J skulle vara där) Men men. Nästa intervjue gick mycket bättre, stället visste vi vad det låg och J gjorde nog bra ifrån sig, fick ju en bra känsla av intervjun iallafall. Bra sign det där.

Nu blir det ut med hundarna, sen ska jag slappa i soffan med lappisen och leta upp affärer med goooa tjocka myströjor!

4 thoughts on “>

  1. hihi, ja den e bra den låten. Har du vaknat till efter luren nu? Ikväll nalkas Elfsborg – Valencia på tv, något för dig? Bilder på lägenheten kommer så snart jag har mitt internet på hemmaplan :) Ha de bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *