7 frågor och svar

1. Har du något konstigt du alltid måste göra? Knock on wood. Alltid om något diskuteras som jag inte vill skall hända. Är väldigt vidskeplig.

2. Några lyxvanor? Njä, faktiskt inte. Kanske att jag bäddar rent väldigt ofta. Men det är ju hygieniskt och en mysig vardagslyx.

3. Vad stör du dig på hos andra? När de äter med öppen mun och har dåligt bordsskick. Och när vuxna beter sig illa och gormar och gapar ute, helt öppet, på sina barn när de inte sköter sig.

4. Vad är din sämsta sida? Fysiskt, min migrän hands down. Utöver det så är det väl att jag har svårt att vakna upp till mitt alarm på morgonen.

5. Vilken sida av sängen sover du på? På den vänstra sidan när man står vid fotändan. Har alltid gjort det, konstigt nog är det alltid den sidan alla våra sovrumsdörrar har varit på och jag avskyr att sova närmast dörren.

6. Vad gillar du för filmer? Alla möjliga! Komedier, thrillers, horror, romance. Ja jag kollar på allt :)

7. Gråter du ofta? Nej, väldigt sällan. Senast var kanske ett år sedan när jag hade en migrän attack och vaknade upp mitt i natten av smärtan. Det gjorde jäkla ont och det gick inte att få någon lindring alls. Slutade med att jag satt och vaggade fram och tillbaka i sängen, gråtandes och sedan spydde fram till morgonen pga smärtan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *