7st blommor

Man kanske borde bege sig ut och plocka 7st olika blommor att lägga under kudden, fast iof, jag tror jag skiter i det. Är proppmätt nu så jag orkar nog inte ens ta mig ner från det första trappsteget ändå.
Maten var som det vanligtvis brukar vara på midsommarafton, sill, ägg, färskpotatis, gräddfil/gräslös mm. Till efterätt blev det jordgubbar med grädde. Svenska jorgubbar till och med. :)

Igår pajjade datorn totalt så jag fick installera om hela windows och nu så är den på g igen. Lite jobbigt att behöva installera om alla små program men jag får väl göra det oavsett om det är jobbigt eller ej. Windows, itunes, photoshop, msn, drivrutiner till webcam, digialcameran och mobilen and so on and so on.. 

Igår såg jag Hooligans, vilken kanon film! Absolut en av dom bästa filmerna jag sett någonsin! Elijah Wood spelar en av huvudrollena i den och han gör det med bavur. Det känns fortfarande skumt att kolla på filmer med honom efter att jag pratat och till och med fick en kram av honom nu tidigare i mars. Och JA, hans ögon är precis likadana i verkligeheten som dom är på bioduken. Mina ben vek sig dubbla när han kollade på mig…förtrollande ögon är bara förnamnet.

Nu bär det av ut till köket för att hämta en öl och sen blir det lite fotboll på teve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *