>Angånde besöket

Var ju som sagt var hos ortopedkirurgen tidigare idag. Vi första nblick verkade han hur snäll som helst, och det visade sig att han var det som tur var. Glömde ju munkorgen i morse (japp munkorg till Spike krävs helt klart om nån okänd skall hålla på och tafsa på honom) men jag fick gör en sån egen av gasbinda, har allt sett hur dom gör på teve :) Jag sa till vetten att skulle ha hålla på med benet så ville jag gå ut innan. Så jag gick ut. Efter en stund kom vetten ut och hämtade mig igen, han sa att Spike hade fått lugnande. Så jag gick in igen, ser Spike i husses knä viftandes på svansen. tar honom och sätter honom i mitt knä. Sen märker jag hur han lixom faller frammåt, såg jäkligt kul ut så jag kunde inte hålla mig för skratt, dum matte han har. 30sekunder efter det är han helt lealös i hela kroppen, man kunde gör precis som man ville. Helt sjuk känsla att hålla honom då när han i vanliga fall är stel som en pinne. Iallafall, Nu vart det upp på undersökningsbordet igen där vetten visade hur kknäskkålen åkte ut och in ifrån sin plats. Såg jätte skumt ut, rös av det kan jag säga. Det gick så lätt för honom att bara ploppa ut skålen så det fanns bara ett allternativ. Det blir operation snart, antagligen i helgen eller veckan som kommer. Han sa att rehabiliteringen bara tar runt 6-8veckor så det verkade ju bra. Inget bus, spring eller anträngande under den tiden helt enkelt.

Nu ligger spike här i sin säng, fortfarande ganska nerknarkad och slapp i hela kroppen. kan till och med kolla hans tänder, DET är inget mangör frivilligt på honom kan jag säga, men nu går det helt kanon.

Mitt lilla hjärta.

13 thoughts on “>Angånde besöket

 1. Skönt att besöket gick så pass bra ändå, & snart kommer han ju vara återställd :) operationen går säkert jättebra!

  passa på att kika i munnen hans nu ;) kram!

 2. Vad skönt att det gick bra, jobbigt med operation men är det nödvändigt så är det och det kommer säkert gå bra.

  KRAM!

 3. Nämen lilla pussen då. SÅ det blir operation trotts allt. Skönt att det blir så snabbt så ni ska behöva vänta länge och bli nerviga osv.

  Håller fingrar och tår att allt ska gå toppen bra…

  Massssssssssssssssa kramar till dig gumman

 4. Skönt att det var en bra veterinär! Sånt är så viktigt. Man vill ju inte att “vem som helst” ska hålla på med ens lilla älskling..

 5. Det är så hemskt när dom är nedsövda men många brukar inte se så söta ut. Mina hundar innan dom dog såg alltid så hemska ut när dom var hos veterinären så jag fick alltid sitta utanför.

  Men hans ben kommer väl bli bättre med operation?

 6. Gud vilken sötnos.
  Första gången jag är inne här, undrar har du en uppfödning eller något. Eftersom du har valpar i headern och så. Lite nyfiken bara.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *