Argos home delivery får en tumme ner…

Som ni vet så väntade jag hemleverans från Argos igår. Först och främst så kom en leverans från dem vid 11-tiden, en leksaksförvaring och en glödlampa. Den andra leveransen kom inte förrens vid 18-tiden med min lampa, muffinsform och glas för varm choklad.  Där gick hela min dag till att stanna hemma och vänta på denna leverans istället för att gå ut på promenad med lillprinsen som jag (vi) mycket hellre ville. Två utav dessa fem saker var söndriga. Helst sjukt. Muffinsformen var helt inknölad så den fick jag använda hammaren på idag för att “trycka ut” rätt igen, och mina varmchoklad glas skall vi inte ens tala om. Den lådan kunde jag inte ens öppna för den skramlade så förjäkligt av allt söndrigt glas. Var såpass smuligt att små små glasbitar och glaspulver trillade ur sidorna på den lilla kartongen.

Hur fasiken de lyckades leverera min lilla sköra glödlampa hel fattar jag verkligen inte… Aja, supernöjd med min gôrfina (och hela) lampa i alla fall. Tycks?

2 thoughts on “Argos home delivery får en tumme ner…

    1. Nja ersättning verkar de inte ge. Skall till butiken på Lördag, som ligger 15 min gångavstånd bort (japp, I’m lazy haha) och byta ut glasen och då tala om hur deras hemleverans var… :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *