Beslutsångest…

Igår kväll kom jag på att på lördag på eftermiddagen skall jag ju till Kungsbacka för att hämta hem Willy. Den nyaste medlemen av våran lilla undis-flock. Så jag kan ju inte jobba då :( Ringde därför chefen nu och berättade att jag var tvungen att säga nej till jobbet. Var inte bra tydligen för då hamnar dom inte i en bra sits när dom bara har en annan som ska jobba då. Men vad ska jag göra? Hämtningen har varit bestämd i ett bra tag, och jag skall få skjuts dit och hem. Kan inte hämta honom nån annan dag då jag inte vill behöva ta bussen med honom ute detta skitvädret, då kommer han garanterat att kola vippen innan jag vi ens kommit hem. Nä, får helt enkelt låta bli att jobba imon, även om det verkligen tar imot mycket!

Idag är det lika pissigt väder. Regnet bara öser ner och det blåset fortfarande en hel del ute. Kul att behöva gå ute med hundarna nu i detta vädret. Tur var så ligger dom fortfarande och gottar sig under täcket så matte hinner dricka lite kaffe och vakna till liv.

Ps: Bilden är tagen av Knytt som är uppfödaren till Willy. (a.k.a Volcom)

Willy

12 thoughts on “Beslutsångest…

  1. Vilken tråkig sits :( .. Gud vilken sötnos! Hade en precis likadan för några år sedan som hette Malcolm.. Jättetam var han med och han kunde härma några få ord :)

  2. Han är så himla söt!!! Hoppas få se flera foton på alla dina undulater här sedan! Och så hoppas jag du börjar scrappa undulater. ;)

  3. Hej ramlade in här av en slump. Fint ni har det här. Ville bara visa att jag varit hit. Ha det gott på återseende

  4. jättegullig pippi :yes:
    hur har det gått?
    jag funderar också på att köpa fågel, men är helt nybörjare på det. hoppas på lite råd från dig om jag vågar ta tag i det…
    hoppas allt är bra med er! :smile:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *