Beställt på IKEA….igen…

Ja men se där, igår blev det ännu en IKEA beställning. Som jag skrivit tidigare så har vi ju hittat pälsängrar i sovrummet så det var god tid att beställa hem en sängstomme. Det var ju så surt när vi upptäckte de små stickiga larverna i rummet då pengar till mer möbler inte fanns just nu (Trust me, det kostar en massa att köpa ALLT man kan tänkas behöva till ett hem under en sådan kort period) Dock gick min mamma in och sa att hon gärna betalade detta för oss, som en julklapp. Och tack snälla snälla lilla mamma skall du ha för det <3 Gjorde det hela mycket lättare för oss.

Det blev sängstommen nedanför, sängborden och två lampor. Så nu kommer vi äntligen få det mysigt även där inne i sovrummet. Lade dock till lite extra själva och köpte en kallax hylla (förut kallad expedit) till Olivers sovrum, några matlådor, ett diskställ mm. mm. Jaja, så är det alltid när man väl är på IKEA, och det är ingen skillnad när man sitter hemma framför datorn och gör det inte ;)

Resterande saker ni ser i bilden nedan planeras att köpas lite senare, allt från Primar, såklart. Hur kan man inte älska Primark med deras fina hemdetaljer och billiga priser.

ikeasanggavel

One thought on “Beställt på IKEA….igen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *