Bild på Jackan samt ny LO

Tänkte bara snabbt lägga upp bilden på nya jackan samt en bild på mina nyinköpa tevellist där min nyaste gjorda LO står. (specielli till dig då Mia som ville se)

Nya jackan med mitt gláa face ;)

och den nya tavellisten där senaste LO’n står.

 

Och för er som undrar, såhär ser min scraphörna ut.

 

9 thoughts on “Bild på Jackan samt ny LO

 1. Gud va fint! En hörna! Va mys :) Du vedrkar ju ha en hel del sånna grejer..

  Haha, nähä? Är det sant? Men nu när du säger det så förvånar det mig inte alls. Funderade faktiskt lite när jag gick där. Jag tänkte att “här hälsar aldrig personalen men det kanske är för att det är så mycket kunder”.. Knepigt! Handlade på Zara i Spanien innan de kom hit och då upptcäkte jag verkligen hur sura alla såg ut, men då tänkte jag att det bara var för att dom var spanjorskor.. :)

  Ja, det var nog den jag var på ja! På svenska mässan fast runt hörnet. Skulle vara jättekul att gå på den så visst kan vi mötas upp. Håller ju inte på med det men kan säkret hitta lite material att pyssla med. Fast tänkte visserligen göra ett album.. Hursomhelst, skriver in datumet i almenackan!! :)

  Kram!

 2. Jackan var jättefin! Kul med en egen scraphörna, ser mysigt ut och sitta där och pyssla och fixa så fina grejor som du gör.

  Kram

 3. Nu kan du gå in o rösta på mina hundar senare ikväll så att jag vinner ett snygg tröja till ngn av dem,mina hundar heter Texas & Greven. Rösta hos crazyangel.blogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *