Bling Bling

Idag har jag varit en sväng i djuraffären. Var så illa tvungen eftersom en av valparna vi hade var så “snäll” och tuggade sönder Mandos Nithalsband. Så idag har det inhandlats ett nytt, inget nithalsband iof utan ett med lite mer blingbling. Mandos är ju en gó liten nalle så inte passade han i nitar, han ska ha nått sockersött eller glammigt. That’s his style. Sen tog jag och mamma en liten tr till Guldfynd där jag hittade en klocka också. Precis en sån jag velat ha, och i nedsatt pris. Jag är så jäkla tråkig ida så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ska nog spela lite nu och sen kolla på avsnitt 14 av Prison Break. Fan vilken bra serie, jag är def fast!

Mandos visar upp sig lite med nya halsbandet.

Min nya fina klocka!

4 thoughts on “Bling Bling

  1. Hej! Vi såg klart sista avsnittet på säsong ett igår. Åh, så bra det är! :) Förra serien vi försökte se var 24. Säsong ett tog typ ett halvår för oss att ta oss igenom, så det var inte fullt lika bra ;)

  2. I know, I told you so ;) Serien är helt sjukt bra, vänta bara tills du ser det sista avsnittet av säsong ett – det är SÅ jävla bra! Igår började säsong 2 i USA och jag väntar med spänning :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *