Bolton’s finest – Carrs pasties

En sådan sjuk sak hände härom dagen. Jag satt inne på Periscope och kikade runt på lite olika broadcasts här i England och hittade en i Bolton med två gubbar som var skitroliga. Tydligen var de ägarna till Carrs pasties, ett ställe som gör små smärdegs knuten typ med olika fyllningar. Hur som, de frågade om människor i deras broadcast gillade pasties och jag svarade att jag faktiskt aldrig ätit en Engelsk pastie och till svar fick jag: Maila oss så skickar vi några till dig! Såklart du skall få smaka på de bästa pasties’arna i England! Haha sagt och gjort så mailade jag dem och idag dök en gigantisk låda upp med en massa goda kött/potatis/lök och ost pasties upp. Var såklart tvungen att kasta in några i ugnen med desamma (frukost haha) och wow, de är så sjukt goda!

Tänkt vilka härliga människor man kan träffa på bara genom social media. Visst är det fantastiskt!

And a big big thank you to Carrs pasties, it is not the best pasties in Bolton because it must for sure be the best pasties in all of England!!! 

Detta är ej ett samarbete, utan bara ett inlägg till ett helt fantastiskt företag som förtjänar mycket mer besökare, deras pasties är fantastiska! ^^

2 thoughts on “Bolton’s finest – Carrs pasties

    1. Ja alltså man filmar sig själv live, så kan publiken enbart kommunicera med en via ett chatfält. Skitkul faktiskt då man kan kolla på människor runt hela världen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *