Börjar kännas som hemma

Jag bor ju fortfarande i samma hus som jag bott i dom senaste 14 åren, men två våningar upp på min egen våning. Det har inte kännts som “hemma” innan, men nu börjar det faktiskt att göra det. När soffan är på plats, internet fungerer och allt små plock är där det skall vara känns det riktigt cosy!

Igår var jag inne en liten stund och strosade i stan. Köpte en mjölkvisp på Mique, två små brickor på Lagerhouse, en långstjälkig ros till Jonas (firade 4månader igår) och så fick jag köpte lite till av dem japanska körsbärsblomms grenarna som jag bara avgudar. Och så fick jag paket från Eleven.se idag också! Om en stund börjar Top Model och så sitter jag bänkad framför teven. Nu skall jag hacka upp lite morot, gurka och blomkål och göra dipp! Talk to ya’ll later!

Denna vackra buketten fick jag av Jonas igår!
Innehållet från mitt elevenpaket.
Dagen började med en gooo latté!

4 thoughts on “Börjar kännas som hemma

 1. Eleven har massa sköna grejer ju :) och latten såg mumsig ut :D

  Jag bodde själv uppe i min egna våning hos föräldrarna innan eftersom det var så jäkla svårt att hitta lägenhet i GBG. Trivdes himla bra o så. Men nu när jag bott i eget ett tag så är det såååå mycket skönare. Alldeles underbart att ha egen lägenhet. :)

  Skönt att du trivs där du är iaf, det är viktigt :)

  *kram*

 2. Vad härligt att det börjar kännas som hemma :)

  Jättefin bukett du fick av Jonas. Ha en riktigt mysig kväll nu.

  KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *