Dagens som varit…

Idag började dagen med att jag hängde med J in till stan då han skulle på fördjupningsintervju på Casino Cosmopol. Nu kan vi bara vänta och se om han får jobbet eller ej. Håller tummarna stenhårt.
Under tiden så irra jag runt i stan. Fick köpt en filofax, anteckningsblock, stickers och en god latté :) Helt klart bra dag so far, men när vi var hemma igen var det inte lika kul, inte nu heller för den delen. Huvudet bultar och jag känner mig risigt, riktigt risig. Fan, vill inte åka på nån jäkla förkylning nu. :( Jaja bara att bita i det sura äpplet och låta skiten försvinna tidsnog. Tidsnog känns inte tillräckligt snabbt dock. Nu blir det bilder istället, trött på att sitta här idag så nu ska jag inviga min filofax med lite kludd.

Igår kom mitt efterlängtade Peace armband samt bamboo örhängen. Yay!

Två block samt min pimpade filofax (Nja, två stickers kanske inte är värt att kallas pimpad)

Snajziga stickers från Lagerhaus

Och sist men inte minst min Weleda duschkräm som jag fick hem idag. Vunnen hos Maria! Tack igen vännen!

12 thoughts on “Dagens som varit…

 1. Hehe nu du,har jag med en weleda tävling med fem olika vinnare du kan vinna en birch body scrub=)
  Var med du oxå=)

 2. Håller tummarna för din J att han får jobbet.

  Hoppas att du slipper bli sjuk, det är så trist och blir så segt med förkylningar när vädret är så här.

  Kram

 3. Har också köpt ett sånt block! Så coolt, såg du att det fanns stora mjukisdjur i samma figurer som de på blocken?? Assöta va dom iaf :) Japp, på inex! Jag kan bannemej inte uttyda vad reservoarpennan kostade från kvittot.. men bläcket kostade 38.. Hmm, konstigt, hon måste ha glömt att slå in de eller nått., om inte den kostade 12? Men det låter för billigt. Men vet du hur man använder en sån, ska man liksom doppa hela stiftet .. tycker det blir lite bökigt men men får nog in nån teknik på d snart :)

  Ha d fint så länge! Kram!

 4. Sött armband och nice shopping! Bokstäverna är ju helcoola. Vad jobbigt med huvudet! Sa fel till dig sist, du kan ta 3 Diklofenak om dagen. Du kan få fler om du behöver. Själv fick jag migrän igår.. riktig under dunder, fattar inte var den kom ifrån, men den gick över på några timmar efter en cocktail av piller och vila. Ibland undrar jag om högtrycksväder utlöser det.. Jaja höres! På lördag åker jag på scrapträff.. Du skulle varit med, men du får spetsa in dig på mässan istället. KRAM!

 5. Jag ska köpa en värsting kamera vid nästa lön tänkte jag, men vet inte vilken kamera jag ska köpa än bara, måste börja fota igen :)

 6. hihi tack:) vad många fina grejer! anteckningsblocket från lagerhaus, det där crazy har ju jag framför mig här också:p man blir så glad av det! Hoppas allt är fint med dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *