Dags att boka tid…

Usch, usch och usch alltså, jag vill inte, jag-vill-INTE, men nu är det allt dags att ta tag i det som jag skjutit upp allt för länge och boka tid för ett tandläkarbesök. Som jag avskyr detta, nej, jag vill verkligen inte. Jag minns när jag var yngre, runt 11 år skulle jag säga, och jag satt där i tandläkarstolen, kände den dära hemska lukten av just tandläkarmottagning, och var rätt så livrädd. Jag hade ett hål som jag var tvungen att laga och jag som har världens rädsla för nålar totalt vägrade att laga det med bedövning. Jupp, han fick lägga på lite bedövningskräm men sprutan kunde han totalt glömma att den skulle komma nära min mun. Jag satt där, skakade, och ja det gjorde svinont att laga det hålet kan jag tala om. Men det som stod ut mest från detta tillfället är att han sa “Jag önskar att jag hade en gjutjärnspanna just nu så jag kunde slå den i ditt huvud så du sitter still” Mja, det var inte så snällt sagt kanske. Och visst har det suttit sina spår, jag är nu totalt livrädd för tandläkare. Jag måste ju dock tillbaka dit nu, till den bedrövade tandläkaren, men men, det är bara till att bita i det sura äpplet och göra det i alla fall.

Jag har ingen försäkring, och behöver ingen just nu, men min fina lilla mamma har letat runt lite då hon är i behov utav en. De som stod ut mest för henne är från Allra. Det var inte bara priserna som stod ut men också det faktum att hos Allra har de ingen självrisk eller bindningstid och det är ingen hälsoprövning när man tecknar försäkringen. Låter bra, yes? :) Tyckte i alla fall hon.

Mjaja, back to me. Fy alltså, imorgon, eller i alla fall denna veckan är det dags att ringa till tandläkaren. Wish me luck ya’ll?

teeth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *