Dina hundögon

Igår satte jag med i soffan med en kopp rött blåbärsteá och en Bixit blåbärskaka. Så kom Spike, och hur kan man stå imot när han kollar på kakan med sina bedjande hundögon? Det är inte möjligt kan jag säga er. Spelade i stort sett hela dagen igår efter jobbet och likaså idag har det spelats. Nu väntar jag på att få kolla på Beck, krypa ner i sofan och bara mysa för fullt.

Imon blir det jobb igen, bara mellan 10.00 – 14.00 så det är ju en jätte kort dag. Imon är också min sista dag på duka, iallafall så vitt jag vet. Hoppas att chefen kommer att fråga om jag vill ha flera dagar, för jag trivs verkligen där med dom på Duka, trivs med att jobba i butik också för den delen. Jaja nu blir det ännu en kopp rött teá och som sagt var lite Beck att kolla på.

Mysigt i soffan

 Jag vill meee smaaaka juuu.


Mmmm….riktigt gott! Lite till kan jag nog ta

Ah okey, bara liiiiite till….Nä. Nu får det räcka. Får ju tänka på vikten lite!

8 thoughts on “Dina hundögon

  1. Håller tummarna för att du får stanna kvar :)

    söt lilla hunden är och vilken fin mugg du har !

  2. hihi gullevovve :) Hur har din jul varit gumman?
    Jag älskar bixit, visst är dom goda? Levde på såna ett tag i höstas, haha det passade mig utmärkt :)

  3. Såg din kommentar hos lilija, ang rädda hundar på nyår. Jag har precis mailat nyhetsmorgon@tv4.se om en annorlunda vinkling, alla vi som aldrig får njuta av en mysig nyår för att vi måste ta hand om djuren. Folk skiter uppenbarligen i djuren men om deras familj, kompisar etc lider på sitt vis så kanske dom kan börja använda hjärnan…maila du oxå ! Gott nytt år !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *