.:Drömma sig bort:.

Har precis kollat klart på “Marie Antoinette” och vilken helt under film det är! Kan riktigt drömma mig bort till den tidsåldern, men dom vackra pluffsiga klänningarna, det vårdade vackra engelska uttalet, dom gentreman aktiga männen. ALLT är helt underbart i sådana filmer! Denna filmen får heltklart 4 av 5 möjliga. Igår såg jag en annan film, “Becoming Jane” som är lik i tidsålden, men dem lever fattigare i denna filmen, och den handlar mer om kärlek, olycklig kärlek. Helt klart en 4:a till den också. Har ni tips på liknande filmer så tala gärna om det för mig!

10 thoughts on “.:Drömma sig bort:.

  1. ja jo jag tycker att man kan ha för många serier.. fan ett tag var jag tvungen att byta kanal om det kom nån ny serie för jag följde redan så många.. men det är så kul.. att längta efter ett nytt avsnitt.. ska checka marie anto.. nån gång också.. =) ha det bra..

  2. Jag såg filmen Perfume igår och den är lite från den tiden, men detta var då rakt ingen fin och vacker film som man blir glad av. Äcklig film som var väldigt bra ändå. Se den!

  3. First Knight (den förste riddaren), Ever After (För evigt), Tristan & Isolde, Robin Hood Prince of theives, Lady Jane, Stolthet och fördom… =) Några romantiska historiska filmer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *