En bra start på dagen? Njää…

Gick och la mig vid tolvtiden igår och vaknade vid 08.00 idag, huvudvärken sen igår har inte lämnat mig ifred än. :( Tagit en panodil så nu är det bara att hoppas på det bästa. Vill främst att skiten skall försvinna så jag kan gå ut och försöka få lite färg, men känner jag min kropp rätt så lär det dröja ett tag innan jag får som jag vill. Tyvärr.

Skall kolla på senaste avsnittet av “Frusna män söker kärlek” nu och halsa en flaska iskallt vatten, och en panodil till.

Bild från Söndagens fototur.

5 thoughts on “En bra start på dagen? Njää…

 1. Fy för huvudvärk men kanske är det pga värmen? eller järnbrist?

  Ingen aning om varför det inte går. Jag använder själv bara bloggkoll men jag kan ju ta ett kik och se vad det kan vara. Kanske använder du fel adress? Nä, ingen aning som sagt :sad:

  *kramis*

 2. Nej den är inte fotoshoppad den var vit från början. Jag hade heller ingen aning om att det fanns vita hjärtan innan jag så den :)

  Tack så jättemycket, din blogg är inte så dum den heller :) Fin bild!

 3. Hoppas huvudvärken lade sig, så himla jobbigt med högtrycket tycker jag.. :(
  vilka härliga foton du tagit och tänk att du fångade haren fast du inte visste. Haha, tji fick den. :D Mkt nu, födelsedagar, dagisaktiviteter och om en vecka åker vi till astrid lindgrens värld, men du måste komma över nån kväll och se kameran innan dess. Kraaaaaaam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *