En mysig box till Luna

För några veckor sedan, samma dag som Luna varit hos veterinären för att bli kastrerad (Ja, så heter det även för honkatter) så kom vi hem med en väldigt lullig och ledsen Luna. Väl framför vår dörr hittade vi en låda från inga mindre än kattbox, vilken tur! Lunas dag blev bättre från och med den stund hon fick sniffat på lådan, för visst tusan låg det gottis där i till henne som hon snabbt sniffade ut.


Okay mummy, I can SO sniff something in here!


Luna mådde under omständigheterna faktiskt riktigt bra, även fast hon just hade haft en rätt så stor operation tidigare samma morgon. Så leksakerna som låg där i ville hon faktiskt leka med med desamma, särskilt den lilla maskinen med en fjäder som ploppade ut när man kom tillräckligt nära den. (Den har en sensor på ena kortsidan) Den var hur rolig som helst och hon lekte med den i säkert 20 min utan en enda paus. Den har även ett smart hål på baksidan så man kan sätta upp den på väggen vilket vi självklart kommer att göra nu när vi märkt hur mycket hon faktiskt tycker om den. Temat på denna lådan var lyx, och det märktes då det var rätt få saker, men väldigt fina sådana med bra kvalité.

*Snigg Sniff* 

A new ball! Great, they all seem to disappear so we can’t have too many!

Best toy ever!

I’ll get you Mr. fluffy feather!

Luna rekommenderar denna låda starkt. Den kommer månadsvis och kostar 299:-, men om du signar upp på fler månader blir lådan billigare per månad. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *