En personlig penna i mitt grepp…

Jag har, som de flesta av er nu redan nog vet, ett stort intresse i pennor. Reservoar pennor, kulspets pennor och alla typ av olika pennor där emellan man kan tänka sig.

Här hemma hos oss så bor det två tjuvar, de stjäl pennor. Det är en vid namn Ryan och en vid namn Oliver, låter de bekanta? ;) Men nu är det slut på deras så kallade “lånande” av mina pennor, för av någon oförklarlig anledning verkar de aldrig hitta tillbaka till mina pennskrin och lådor där de hör hemma. Därför har jag tagit saken i egna händer och har nu en Parker Sonnet ingraverad med mitt namn på och den är i väldigt säkert förvar i min moleskin kalender just nu och där skall den för alltid stanna är planen. Gravyren på den gör den helt klart mer unik, älskar alla olika typsnitt man kunde välja mellan också men själv valde jag en mer kurvig och feminin sådan som passar mig och min personlighet. Det fanns dock en massa att välja mellan så vill ni köpa en till mannen eran så funkar ju det mer än väl det också. Kanske kanske kan min kära pen-tjuv få sig egna i framtiden, kanske ;)

Just Parker är ju också ett riktigt bra märke, och välkänt är ju en understatement, tror nog att alla känner till Parker! Just denna kulspetspenna är av rostfritt stål och väger runt 30g, så den känns absolut gedigen i handen och faller mig bra i greppet. Dess nib har quinkflow teknologi vilket ger ett mer “smooth, clean and consistent” skrivande och man får den med deras svarta bläck. Den är verkligen en fantastisk liten penna med noll att klaga på, fantastisk!

img_0603
Vill ni med kika in lite personliga julklappar som ni kan få graverade kanske så är denna sidan att rekommendera getpersonal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *