Ett litet välluktande kap 

Har varit inne i stan en stund idag då vi var tvugna att köpa en ny julgransbelysning. Vi har redan två men en är med ett vitt ljus som vi valde att ha på balkongen och den andra är med ett varmt sken men den har en gebomskinlig sladd och det vill jag absolut inte ha. Inte då vi i år har en Balsam Hill gran (£260 kostade den men vi köpte den på REA’n och tjänade lite på det) 

Hur som, hittade en fin ljusslinga i stan och tog sedan en snabb visit in till Julian Charles för att kika runt lite. Hittade en Yankee Candle warmer med fyra wax melts för £12, den var given att få följa med hem. Hade en warmer i poslin som jag slängde för några veckor sedan, den var så smutsig och hade märken över hela utsidan. Mjaja, nu luktar det gott av en Festive Cocktail melt här i hela lägenheten! Luna verkar lite skeptisk till mitt köp dock…

2 thoughts on “Ett litet välluktande kap 

    1. Haha nej nej, vi betalade runt 1600:- för den på REA ;) Men då är det ingen skit gran i fladdrig plast utan samma de är samma tillverkare som de använder på TV i Ellen, Opera, och alla romantiska julfilmer som Hallmark gör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *