Fan va jonas flyger!

Hehe rubriken handlar om ett modellflygplan som Jonas fick låna igår av en polare till honom. Igår var vi hemma hos Jonas polare, där vi träffade hans bror och hans flickvän samt en massa gemensamma kompisar till dom. Vi var väl mest där för att grilla och tjöta men tyvärr hann vi inte stanna kvar så länge som vi kanske velat, var ju tvungna att åka hem till vovvsingarna som var ensamma hemma. Iallafall, en av dom som var där, Nordan, hade ett frigolit flygplan som man kan styra med en kontroll, och den ville Jonas ha med sig hem. GIVETVIS är han helt loss på det planet nu och vill inget hellre än att flyga runt…suck… boys will be boys!

Idag skulle vi egentligen ha åkt till Sci-Fi mässan och träffat T-Bag, men vi tog oss en alldeles för lång sovmorgon och missade hela skiten. Typiskt oss. Men vi har haft en underbar Söndag iallafall, grillat och haft det mysigt. Och jag har ju mitt pedant-namn att leva efter så jag har damsugit, klippt blad på växter (mååånga växter ska ni veta), tvättat golvet, möblerat om i sovrummet, samt suttit upp en hylla ovanför sängen med killens hjälp. Dom senaste timmarna har jag dock kollat på Gray’s anatomi. Bara kollat dom två första avsnitten dock men jag är redan helt stuck!! Nu blir det utgång, vovvarnas kvällspromenad väntar. Kan ju läska er lite med en bild på dagens grillade middag…Yummy!

3 thoughts on “Fan va jonas flyger!

 1. Hej va skoj med ditt besök o inlägg!!!

  ja jag var lite inne p de översta men är rädd jag tröttnar på dom..de är ju så klumpiga på nåt vis…därför jag föll för de nedersta haha tyvärr är de dyrast med,,,

  varför tröttnade du på dina?

  kramis

 2. Håller med, grillat är godast :)

  Vilken skön helg ni haft, hoppas att ni får en trevlig valborg också!
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *