Fikabox

Igår fick jag hem min första lilla låda från fikabox.se och jag är så nöjd, även fast kartongen hade blivit ordentligt smashad och olja från oliverna hade läckt ut över ena sidan och hela undersidan. Jag kontaktade dem via mail och bara ett litet tag senare fick jag ett mail om att de skickat en ny fikabox till mig. Service 10 out of 10 for that! De jag fick testa i den första boxen var bland annat “Life is a beach” med torkad annans, yoghurt-annans och kokosflingor. Den försvann på 2 minuter kan jag tala om, både jag och Oliver älskade den så den skall jag ha i nästa box igen. Även deras “pizza margerita” var kanon, mmmm pizza smakande grissini och crackers det kan ju bara inte blir fel.

Denna härliga box kostar bara 49:-/vecka och ni kan själva välja vilka dagar ni vill ha hem den på, ni kan också välja vilka saker ni vill få i just eran box. Med denna kod får ni den 1:a och 5:e boxen helt gratis: mandel16655

IMG_9621

Denna boxen nedan fick jag hem i kompensation för att den igår var söndrig. Och jag kan reda nu intyga att även deras oliver är to die for!

IMG_9622

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *