Firrar och lite gottis efter maten

Idag satte vi alarmet på 08.00 och gick bort till The Deep precis vid öppningstid. Var redan fullsmockat med människor, såklart, men inte lika mycket som senare skulle vara där. Blev en mysig förmiddag där. Vi fick bland annat se deras nya mangrove lagoon och alla färgglada firrar samt deras nya havssköldpaddor de har där inne nu. Vi stannade inte allt för länge dock, utan ville hinna ut innan varenda meter av golvet var täckt med människor. Innan blev det ett snabbt stop i souvenirbutiken där en bambu mugg, en eco pennor samt 5st små figurer till Oliver köptes.

Väl hemma så mixade jag ihop en sats med chokladbollar, något sött efter middagen skall man väl ändå ha på helgen? ;) Och så sjung vi för Olivers kanin som (tydligen) hade sin födelsedag idag, ja vi satte även i ett ljus i en av chokladbollarna som kaninen (Oliver) fick blåsa ut… Mjo, the life with a 5 year old right? Han har allt bra fantasi i alla fall, I’ll give him that!

Nu är det dags att uppdatera bloggens utseende, så tillbaka till Etsy för inspiration och köp av clipart så får vi väl se om jag lyckas knopa ihop något nytt. Tema färgglatt skall det bli denna gång!


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *