>Första dagen på mitt nya liv…

Imon börjar den första dagen på mitt nya liv. För imon när mamma kommer hem imon (från sin konferans med jobbet) så skall vi ta våran allra sista cigg ihop, efter den blir det inga mer. Så ja, imon skall jag sluta röka! Jag är taggad, och jag har viljan till det känner jag nu. Har värmt upp för tanken nu i nån vecka och imon gäller det.

Har ni slutat röka? Hur svårt var det? Några tips att dela med er av? Fan va skönt! Nu jävlar gäller det!

9 thoughts on “>Första dagen på mitt nya liv…

 1. massa grattis! vilket bra beslut!

  många som bestämt sig för att sluta röka nu i höst. jag hejar på dig!! kram!

 2. wow, jag är djupt impad.. måste säga att det är bra å viktigt å svårt beslut.. hoppas du lyckas… =) you go girl!! hehe… kram

 3. Åh vad du är duktig, lycka till! Hejar på så gott jag kan :)

  Jag gjorde ju det för någon vecka sedan. Sedan dess har det dock blivit några cigaretter men jag är på god väg mot en helt rökfri tillvaro :)

  KRAM!

 4. Hej Daniela, jag skrev om mitt rökslut häromdagen i min blogg.. Det jag kan säga är att det inte var svårt för min del.. trodde det skulle vara MYCKET värre.. bara man blir av med vanan så går det bra, fast sådan är väl individuellt. Lycka till hur som helst! ;-)

 5. Bra beslut! Det gäller bara att bestämma sig ordentlig för att man verkligen vill sluta och sen köra stenhårt! :) Finns inga genvägar. Precis som med min träning! Hihi. Jag ska nog sluta snusa sen när jag gått ner alla kilon jag vill bli av med men då lär ja väl gå upp allt igen ;D haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *