From good to bad

Ja, i förrgår flyttade vi ju in till Göteborg (Kortedala) igen från att ha bott i Hulan (Lerum) i snart 1.5 år. Känns skumt måste jag säga. I Hulan hade man hästhagar precis jämte huset, rådjuren rätt utanför köksfönstret på morgonen och skogen rätt utanför dörren. Nu är man i Kortedala, och ja, det är ju inte precis desamma. Inte i närheten av lika fint. Men, det är 1 min till spårvagnen, och man har mycket närmre till allt. Bor i nedersta delen av Kortedala så det är i alla fall lugnt här och inte mycket skit som försiggår. Tidigare idag blev det en tur till Kortedala torg för att handla och fylla upp kylen, när det var klart blev det en tur till frukthandlaren. Spelar ingen roll om jordgubbarna inte är jätte söta och smakar så mycket när de bara kostar 15:- för 2 askar. Men men, när jag står där i godan ro och försöker välja två fina askar så rusar helt plötsligt två killar ut och börjar dela ut en jäkla massa slag på varann… Trevligt. Jätte trevligt. Fick mig att sakna Lerum såklart. Dock är detta bara temporärt och om allt går via våran plan så bor vi i England i slutet på Juli/början av Augusti.

Nu, dags att hitta kastruller och alla saker så man kan starta lite middag!

PS: YES!! Hemköp hade dessa i skum-form!! Har letat och letat, och dessa fanns då f*n inte i Lerum, det kan jag lova er. ;)

IMG_4572.JPG

One thought on “From good to bad

  1. hojta nar du vill ta en fika!! ar ju arbetslos och sover pa mammas soffa (Saa roligt, flyttade hemifran till boarding collage nar jag var 15 men flyttar hem igen som 22 ar…) sa har all tid i varlden :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *