Fruktansvärd dag.

För ett tag sen var vi som sagt och avlivade Tintin, våran lilla goa glädjespridare till undulat. Satt på det svenska undulatforumet och rådfrågade om vad jag skulle göra och avlivning vad det ända rätta då han verkade lida de senaste timmarna. Så sagt och gjort, jag sa till J att ta sin kompis bil som är avställd och köra mig dit. Och vad händer inte när vi är 2 min från blå stjärnan? Jo civil polisen tog oss, fan, böter på 1200:- blev det. Dock verjade polisen förstå att detta var en sits där vi inte bara kunde vända och åka hem, så han sa att vi kunde fortsätta till vetten innan vi skulle vända hem. tack och lov.

Detta är ingen bra dag. Inte alls. Min lilla Tintin finns inte mer. Nu är han i fågelparadiset i himlen. Rest in peace sötnosen min.

5 thoughts on “Fruktansvärd dag.

  1. Beklagar sorgen.. :( Det är det värsta med att ha sina älskade husdjur..att man en dag måste ta det beslutet. Fick själv göra det i höstas, när det gällde min ena vovve, vilket gör fruktansvärt ont inombords fortfarande… Man får tänka tillbaka och vara tacksam för den tid man fick tillsammans…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *