Fun day 2018

Har legat dålig i ett tag med både en fästman med the flu och jag då med min hemska migrän. Har haft migrän sedan Måndag kväll och först för några timmar sedan avtog den. Hur som. Måste ju ta igen lite på bloggen nu och först ut är Fun Day (30: Juni) som de anordnar här på vår dock varje år. I år kunde dock inte Ryan följa med pga att han låg hemma helt däckad med influensa. Jag hade ont i huvudet denna dagen med men då det är en höjdpunk här där vi bor och de slår på rätt så stort så var det givet att jag och Oliver skulle gå över gatan för att joina in i allt roligt. Crafts, hoppborgar, karuseller, ansiktsmålning, glassbil, mega stor sandpit, labyrint, foodtrucks mm mm.

Fina killen, taggad på en dag med sin mamma <3 Först ut var ansiktsmålning, och han ville detta år bli en ninja turtle. Mamma aproves. ;)

Att hoppa på studsmattorna var det roligaste tyckte Oliver.

Mr. Whippy har den bästa glassen kag någonsin ätit i hela mitt liv. Som mjukglass men med ivispad vispgrädde. Sooo flooffy!

YUM!

Oliver valde att dekorera en liten låda till sin sjuka pappa hemma, i sagd låda lade han en choklad. Så omtänksam min lilla kille. Sedan blev det även en tiger gjord som nu står så fint i vårt TV skåp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *