Fy F*n…helt slut…

Idag var jag inne i 3 ½ timma inne i stan och jag är helt slut. Det var fruktansvärt hur mycket människor det var där inne. Vad fick jag köpt då, jo ett Playstation2 till mig och Jonas(bara därför att det finns många bra spel att välja mellan) Jag gjorde en kopia av nyckeln som går till huset till Jonas. Såklart killen ska ha en nyckel om vi bor ihop, nu känns det ju också mer “real” när han har en egen nyckel. Och så fick jag parfymen Miracle av mamma. Velat ha en den ett bra tag för den luktar nått så otroligt gott.

Idag fick vi också ett brev om att nu har vi fått vårat telefonabonemang och att modemet och alla kablar mm låg i närbutiken och väntade. Bara det att do har gjot nått fel så internet funkar inte. telefonnumret och riktnummret vi hade fått är riktnumret dom har i Kungälv (där Jonas bodde innan), numret stod alltså i brevet vi fått men när vi beställde abonemanget hos bredbandbolaget så sa hon numret vi skulle få nu och det stämde ju inte alls med det som stod i brevet. Vilket då resulterat till att nu har vi inget internet som vi trodde v sklle få idag. Skall ringa dom imon och be dom fixa det så fort som möjligt. Vi vill ju ha internet här på våran våning snarast möjligast.

Imon skall i åka till Allums köpcentrum i Partille och handla lite spel till vårat PS2 och jag skall förhoppningsvis hitta nått fint att ha på mig på Julafton. Jaaa veeeet, jag är jäkligt sent ute men det hindrar inte mig inte. Imon SKA jag hitta nått!

Nu väntar sängen! Har inte vart såhär trött på flera månader tror jag!!! Imon kommer kanske bilder, OCH imon kommer jag antagligen få över min sida på min nya domänadress så jag säger ännu en gång: Vill ni ha min nya domänadress till min hemsida??? Maila mig på njela.sweetheart@gmail.com så skall ni få den!

G-Nite G-Nite!

3 thoughts on “Fy F*n…helt slut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *