Gårdagen var ingen hitt

Igår på förmiddagen kom Malin hit och hälsade på. Hon och jag har gått i paralellklass under hela grundskolan och innan var vi riktigt bra kompisar. Tyvärr har vi väl glidit ifrån varann en bit men den glipan kan man lätt ta igen. Malin kom hem ifrån en tre veckors lång semester i förrgår och var riktigt brun! Så när hon hade gått härifrån hoppade jag in i solariet med en gång, måste ju komma ikapp lite med solandet. Hur som helst så var det riktigt trevligt att träffa henne igen, och det skall vi göra om snart igen hoppas jag.

Idag skall jag inte göra så mycket vettigt! Kände mig väldigt hängig igår, febrig och förjävlig med en fruktansvärd huvudvärk. Så det är nog bäst att hålla sig inne och försöka slappna av. Imon kommer ju älsklingen hem också. Då skall det mysas ska ni veta, film, god middag och en massa kramar! Längtar nått så fruktansvärt! Om ett tag skall jag också skriva ett låst inlägg, OCH jag skall byta lösenord…again….maila mig på njela.sweetheart@gmail.com om ni vill ha det nya lösenordet. Till vissa av er skickar jag lösenordet om en liten stund! Strax blir det kaffe och Oprah!

2 thoughts on “Gårdagen var ingen hitt

  1. åh, man får hoppas att du slipper känna dig sjuk nu hädanefter. speciellt eftersom du inte är ensam så länge till!

    kram!

  2. Kul när Jonas kommer hem igen :)

    Roligt med sådana vänner där man kan ta upp där man lämnade av om du förstår. Härligt! Hoppas att du mår mycket bättre nu och får en härlig kväll.

    KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *