Härlig dag & kväll

Hittade lite saker i stan idag trots allt. Blev 2st vita baslinnen, ett jätte skönt vanligt linne, en klänning (woho, lyckades iaf hitta en) 2st mjukisbrallor, med korta ben, ett bar shorts rån H&M och även ett 3pack pärlörhängen från Gina.  Men jisses, inte lite människor i stan inte. De flesta har ju börjat få tillbaka på skatten nu så det är ju förståerligt (Alla jag känner har dock fått igår och idag, men nej nej, inte jag inte, inte än iaf.)

Nu på kvällen har vi grillat! Mmmm vad gott det var! Grönsakspätt, flintastek, färskpotatis med dill, oliver, ceasar sallad, chilli marinerade vitlösklyftor och en massa massa mer! Nu är jag verkligen proppmätt, och trött, aah, framförallt trött. Skall på en film som jag inte kollade klart på igår, och sen blir det nog sängen. Jonas jobbar ju dag imon, thank god. Avskyr när han jobbar natt på casinot. Well, imon kommer bilderna också! Promise!

2 thoughts on “Härlig dag & kväll

  1. Vad kul med lite uppdatering i garderoben. Jag har börjat lite smått men man behöver ju alltid meeer. :grin:

    Tack! Jag blev jättenöjd med ringen. :) Trodde inte den skulle bli sådär bra faktiskt. Glad att jag valde rosa safirer och diamanter! :)

  2. Hej Gumman! Hur står det till?? :)

    Jag kommer ju hålla till i Stråvalla hela Augusti (c.a. 5mil söder om Gbg, 3 mil norr om Varberg) Så då får du hojta till om du vill ta en fika eller ngt annat kul :) Lite shopping i Göteborg kanske ;)

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *