Härlig gårdag

Igår blev en härlig dag. Först blev det Bamboo, gott gott, orkade dock bara en tallrik och en jäkla massa räkchips. Och efter det blev det bio där vi såg “Semi Pro”. Tyckte nte att filmen var sååå bra men, men okey iallafall. Efter bion åkte vi vidare till slottskogen för att försöka hitta min mamma och hennes kollegor som då hade sprungit vårruset. Hittade en glad mamma som tydligen tagit sig i mål på ca 21min. Och det är en helt okey tid för min mamma som aldrig tränar på något som helst vis, nja, i jobbet är det ju tungt dock (hemvården) Snajsiga tröjor hade dom också, stod “kalender flickorna” på ryggen,  då dom jobbar på kelendervägen. Lite fyndigt sådär :)

Fick se en känd person också, när vi stod och väntade på vagnen hem. Nämligen Angelica i Andra avenyn. Var ju kul att se måste jag säga. Försökte till och med hinna fota henne men precis då åkte hennes vagn så det  blidde inte så lyckat.

Nu ringde Japan Photo, tydligen hade inte deras leverans på nikon D40 kommit in idag, utan kommer nog till nästa vecka istället. Så det finns inget annat att göra än att vänta. Men den som väntar på något gott… :) NU = ut i solen!

4 thoughts on “Härlig gårdag

  1. Härligt med go mat :)

    Duktig din mamma är som är med och springer :)

    Skoj att se en kändis :)

    NAä hade din kamera inte kommit ännu…. Träligt… Hoppas den kommer snart ivarjefall…

    kram kram

  2. Vad härligt att ni kom iväg till Bamboo! Hur gott som helst med räkchips ju. Ikväll blir det grillning med svägerska & lillebror här. Så varmt så jag nästan inte orkar vara ute… men hur ska man då få lite sommarfärg?? Fika nån dag till veckan va? Måste få tjöta lite med dig juuuuuu! ;) Kramis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *