Härligt Härligt men farligt farligt.

Visst är det så sjukt skönt nu när det verkligen är sommar? Man bara sprudlar av lycka! Är nog inte ensam om att tycka att det till och med blir FÖR varm här ibland, och idag var inget undantag. Hela dagen igår och idag har jag gått i enbart bikini och shorts. Olidligt att ha på sig ens en liten T-shirt. Too warm!! Tog en promenad för ett tag sen, när solen var påväg ner, och då funkar det kanon, precis lagom varmt och gottigt. Nä nu blir det till att kolla när Jonas spelar Odin Sphere på våran PS2 medans jag spelar på PSP’n.(och så ska jag skära upp lite svenska goa jordgubbar med grädde och bara möla i mig) Tänkte också passa på att lägga upp lite bilder på mina senaste skisser. Tror nog inte ens att mestadelen av er visste att jag gillar att skissa, mjaja, here i go.

10 thoughts on “Härligt Härligt men farligt farligt.

  1. Jag måste ha t-shirt eller att jag smörjer in mig ordentligt. Men jag hatar att smörja in mig, det blir ju så kletigt & äckligt :/ Hoppas du haft en mysig nationaldag iaf! Kram

  2. Hehe, jag fick ett svar från en modelskola att dom var intresserade att testfotografera mig :) Men jag tar det som en kul grej. Inget seriöst för mig inte :P Men som sagt, kul att dom blev intresserade av mina bilder.

    Oh gud vilka fina bilder! Du är ju grymt duktig :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *