Helgen som varit…

Som ni kanske har sett så har jag varit i Stockholm denna helgen, en förort till Göteborg ;) I Tisdags kom Jonas helt plötsligt på att “imon ska vi åka till stockhom och gå på Winter Jam” (Det är en tävling som anordnats och på Fredagen var det trixhopp med skidor och Lördagen med bräda) Så det var bara för mig att ringa pappa och höra om vi kunde låna hans bil upp, tyvärr gick inte det men då var pappa en räddande ängel och hyrde oss en bil på statoil så vi kunde ta oss upp. Vi var uppe i Sthlm runt 19.00 på kvällen och då var det först systembolget som gällde och sen raka vägen till Stadium för att kolla på finalen (vi var så sena att vi missade det mest, men finalen hann vi till och Sammy Carlsson från USA var den som vann) Efter det så åkte vi hem till Jonas brosas tjej Ylva där vi lämnade vårat bagage och sen begav oss hem till nån Viktor vid Odensplan. Var la lite trögt i början men ju mer öl som åkte ner dästo lättare blev allting, givet. Och där stannade vi resten av kvällen. Jo just det, När vi var på väg till Viktor så tog vi först pendel tåget och då blidde konduktören arg på mig för tydligen fick man inte ta med sig en öl på tåget. Så säger han ” Vet du inte att man inte får det?!” Och nääää hur ska jag veta det, i Göteborg är det fanemig ingen “Biggie” Jaja. Eftertåget blev det tunnelbana och sen buss. När vi satt på bussen så hörde vi en duns och det visade sig att några killar stod och bråkade utanför och hade väl kastat in den andra på bussens sida, så kan det gå ibland om man inte är snäll. Hela kvällen slutade väl runt 4-5 på morgonen, och dagen efter var inte kul för min del ska jag berätta. Jag var nått så fruktansvärt bakfull, trodde huvudet skulle ramla av så tungt som det var. Så Lördagen blev en lugn dag för mig och Jonas medans hans bror och hans kompisar festade och var på stadium. På kvällen bestämde vi oss för att sätta lite lyx på tillvaron och tog in på Scandic Hotell. Mjuka go dubbelsäng, mini bar, och en vy genom fönstret som sträckte sig över Stockholm. När vi gjort oss lite hemmastadda så tog vi en åktur in till centrala sthlm, klockan var väl runt 01.00 när vi begav oss ut. Och det var underbart, ingen trafik, MEN ett rent helvete att hitta rätt. Vi hamnade på nått vis ute på Grönan och Skansen där vi åkte runt en liten stund. Mysigt. Sen begav vi oss hem igen när klockan var runt 03.00 (Och likaså denna gången var det ett rent helvete att hitta rätt. Hitta från St. Eriksplan till Odenplan var INTE lätt. Åkte väl runt i samma rondell ungefär 5-6ggr innan vi kom på rätt väg.

På Söndagen när vi var på väg hem fastnade vi på Heron City ett par timmar där vi kollade på BIO(Borat) och käkade på Pizza Hut( Vi fick maten efter ungeär en timmas väntan! och vi blev inte mätta…) Och here i am once again. Saknat mig?

Nu till bilder och video klipp!

Vi åkte ju upp till Stockholm tillsammans med Jonas brosas kompisar och dom hade en hel del trick i bakfickan. Bland annat så kastade dom mat på våran bil, moonade oss och detta här nedanför i klippet…

Mitt gos körde hela vägen upp.

Och glad blidde han när han såg att hon vi
skulle sova hos hade ett trummor i källaren.
(Han kunde inte slita sig! inte ens 5 på
morgonen efter vi varit ute och festat!!!)

Efter vi varit på Winter Jam så blidde det party hos
Viktor (Blondisen till vänster på bilden)

Och här är mitt :heart: tillsammans med värden.
*Butter Jonas?*

Jonas tillsammans med sin brosa. Lika är dom allt!

Här är det partyminer för hela slanten…

Likaså här… Herre gud…. helt loss var dom!

En glad Carl och en halv Jonas får ni här…

Jonas bror Crille och Martin a.k.a Läkaren

Jonas lekte med kameran och valde sin bror som motiv.

He’s the king of the world. Tror han…

Här ska det hoppas från ett “tak” och det gick inge
vidare för Crille för dagen efter fick han gå på kryckor och använda bandage.

Här är en video snutt ifrån hoppet. Och ja, det är jag som skrattar medans dom åmar sig på marken. Jag är ond!

Här väntar vi på tunnelbanan…04.00 på morgonen.
(Men det slutade med att vi tog taxi istället)

Crilles flickvän Ylva som vi sov hos första natten.

Påväg hem till GBG stannade vi till här.
Heron City!

Där spelade Jonas lite Arcade games…

På bussen i Göteborg efter att vi lämnat
hyrbilden på statoil. trötta och förjävliga.

Men en del pussar blev det!

Det var min helg….ush… trött man blev, dax för lite kaffe och sen bär det av till IKEA för att handla en större säng. ÄNTLIGEN!

7 thoughts on “Helgen som varit…

 1. Verkar som du haft det toppenbra i Göteborgs förort, hohoho!
  Härliga foton! Ni ser så söta ut du & din lilla webdesigner :grin:

  Kram!

 2. Vilken helg du har haft : :) Jätteroligt att se bilder och film på hur ni har haft det.

  Vinet heter Magnolia (Jean Leon) ja, det var verkligen jättegott. Som du skrev rätt sött så det gick ner rätt mycket av den varan :tongue:

  KRAM!

 3. Haha, vad roligt det ser ut att ha varit. Söta ni är tillsammans! och sköööna filmer, speciellt den med de galna polarna i bilen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *