Helt blankt…

Nu har jag fått i mig dagens viktigaste mål bestående av en Bärry, några mackor och en stor kopp kaffe. En bra start på dagen må det vara men jag mår inte bättre för det tyvärr. Deppad är väl det bästa ordet att beskriva mig med, känner mig totalt nere och det finns nog ingen bot för det just nu. Kan bara ta en dag i taget och hoppas att det känns lättare tillslut.

Om en stund ska jag ta på mig tränings overallen och ge mig ut för att springa lite. Inte enbart för att jag behöver att träna utan för att det underlättar hur jag mår just nu. Måste kunna ta ut mina känslor genom nånting, och springa funkar för mig. Och så ska jag anmäla mig till höstens Iaido kurs också (en Martial Art där man använder samurajsvärd) Kommer säkert bli kul. Nä nu får jag röra på benen lite innan mitt huvud exploderar av allt tänkande.

En kram hade suttit perfekt, men så ska den också vara menad till mig….

3 thoughts on “Helt blankt…

  1. Hallååh. Ja, de känns rätt surt att bli av med väskan. Har nu polisanmält den och berättat allt i minsta detalj! men risken är inte stor att få tillbaka nått. Sizzla var kanon, men hade faktiskt större förväntningar. Du verkar inte må så topp.. hoppas verkligen att det vänder snabbt! KRAMA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *