Hit me with a rock, please?

Jag vet att jag klagar, men det gör jag alltid när jag är sjuk. Och jag erkänner det! Jag avskyr det, och jag kan inget annat än att tycka synd om mig själv när jag är sjuk. Det lindrar liksom på nått konstigt sätt att klaga. *huvudet känns som 2ton*

Klockan är ännu “bara barnet” (för mig är den det iallafall) men jag funderar på att ta ut hundarna en snabbis och sen kryp ner i säng. Nu har den dära jobbiga “efter-förskylningen-lagt-sig-kommer-rethostan” perioden hunnit ifatt mig. Så det lär ändå ta några timmar innan John Blund kommer och strör fairy dust över mig.

Imon…FÖRHOPPNINGSVIS…Får jag hem min nya Kamera en IXUS65’a. Meningen är att jag skall köpa den i slutet på månaden när pengarna kommer, men nu hoppas jag på att min kära far kan vara så snäll och låna mig den summan så att dom inte hinner ta slut i butiken. Får svar imon av honom, och är det tummen upp så kommer garanterat nya fina bilder upp imon! Håll tummarna nu alla peeps där ute! Time for bed. Hiya!!!

4 thoughts on “Hit me with a rock, please?

  1. nej men kära barn vad du är sjuk.
    Nu får du ta och krya på dig och krypa ner med en kopp te.
    Hoppas du får kameran, de är oliiiiidligt spännande. Ser verkligen fram emot lite nya bilder. Seså, krya på!
    kram /I

  2. Näe, förkylningar är ingen hit. Speciellt inte när de kommer när man har som minst tid till att vara sjuk. Morr! Hoppas du blir nöjd med kameran :) Och sängen också föresten, den är juh toppensnygg ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *