Hiya!

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag så nu får jag väl göra ett försök till att få upp nått nytt. Häromdagen fick jag brev ifrån NTI skolan, (stället som jag ska plugga distans på) där jag fick en medföljande blankett där jag ska välja vilka ämnen jag vill ha (förutom kärnämnena såklart) Och jag har än så länge bestämt mig för Religion, Geografi och Rättskunskap, nästa termin ska jag antagligen välja affärsjuridik, organisation och ledarskap, marknadsföring och företagsekonomi. Det är så jag känner nu, men det kanske ändras ju mer tiden går. Vilj ju gärna inte pracka på mig hur mkt som helst, meningen är ju att jag ska klara av det också.

Min envisa förkylning varade i över en vecka, var i stort sätt frisk i fredags men jag bestämde mig ändå för att ändå hålla mig inne denna helgen. Har bara tagit det lugnt, gått på härliga långpromenader med hundarna, kollat på massa filmer och vräkt i mig en massa god mat. (har inte kunnat äta nått när jag varit sjuk, haft så fruktansvärt ont i halsen.) Sån har min helg varit.

Imon bär det av till optikern, måste göra en ny synundersökning och skaffa nya glasögon för dom jag har nu är för svaga. Jag köpte mina glasögon i Thailand med tillhörande synundersökning för 500kr(!) Så billigt lär jag ju knappast få det nu när jag ska ha nya. Tack vare att jag slarvat med att använde dem det senaste året så har min syn blivit väldigt mycket sämre. Ush. Ser inte ens skylten på bussen föräns den är precis framför mig. Så illa är det.

Nu ska jag städa iordning lite, damsuga, duscha och sen sätta mig i soffan med mamma och kolla på en film. Jag skall försöka bättre mig med uppdaterandet nu i framtiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *